Технологічне обладнання для монтажу та ремонту силових трансформаторів напругою до 1150 кВ
АТ «ПКТБ «ЕЛЕКТРОТЕХМОНТАЖ»
Україна, г. Харків

ЕТМА Суховій-6 А3 У1

19 січня 2022 р.

АТ «ПКТБ «Електротехмонтаж» виготовило та провело  приймальні випробування установки осушення повітря серії ЕТМА Суховей-6 А3 У1.

Установка призначена для безперервної підготовки сухого повітря до точки роси не гірше за мінус 50 °С. Установка одночасно здійснює очищення сухого повітря від механічних домішок з тонкістю фільтрації 5 мкм і менше.

Установка може застосовуватися для регенерації (сушіння) синтетичних адсорбентів (силікагель, цеоліти, оксид алюмінію та ін.), що використовуються в іншому технологічному обладнанні, а також для охолодження відрегенерованого адсорбенту сухим повітрям/

Відмінною особливістю установки є те, що вона може працювати повністю в автоматичному режимі керування. При автоматичному керуванні оператор вибирає лише один з режимів роботи та час роботи установки (наприклад, режим «Підготовка сухого повітря через адсорбер А1», «Час роботи - 5 годин»). Далі установка самостійно відпрацьовує зазначений режим, і відключається через час, попередньо встановлений оператором. Установка також сигналізує при зниженні значення точки роси, яке встановлюється оператором до початку роботи.

За наявності інтернету, установка може керуватися зі смартфона віддалено.

З більш детальною інформацією Ви можете ознайомитись за посиланням:  Установка ЕТМА Суховій-6 А3 У1